Українська правда

Заваров: Заміну Селезньову знайти не вдалося

Сергей Шемшученко — 8 грудня 2008, 12:22

Головний тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров вважає, що ніхто з нападників команди не зміг замінити Євгена Селезньова, який грає у донецькому "Шахтарі".

"Нам не вдалося знайти рівноцінні заміни гравцям, що пішли. Влітку команду покинув її головний бомбардир Євген Селезньов, який у минулому сезоні забив 17 м'ячів. 10 голевих передач зробив Жоземар, який півсезону відновлювався після операції, і сім - Закарлюка, що грав з хворою ногою", - розповів Заваров в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

За словами тренера, "запрошуючи в оренду Володимира Лисенко, сподівався, що він замінить Селезньова".

"Лисенко хоч і старається, але він не той форвард, який нам потрібний. Лисенко, безумовно, класний футболіст, здатний приносити користь завдяки гострим передачам і умінню завершити атаку. Проте він більше тяжіє до гри з глибини поля", - наголосив наставник "канонірів".

Заваров: "Ми ж відчуваємо необхідність у справжньому бомбардирі, який здатний вирішити результат поєдинку".

Також тренер "Арсеналу" вважає гру орендованих гравців "Динамо" вирішальною для команди.

"Денис Олейник - півзахисник. Але цей хлопець - молодець, добре себе зарекомендував. Як і два інших гравця, що прийшли з "Динамо" - той же Лисенко і Віталій Мандзюк. Не будь їх в "Арсеналі" - навіть не знаю, що було б", - підсумував Заваров.