Українська правда

Заваров: Я вважаю, що моя команда ніяк не слабше за "Кривбас", тому сподівався на перемогу

Сергей Шемшученко — 27 липня 2008, 09:30

У суботу 26-го липня, на стадіоні ім. Лобановського відбувся матч у рамках 2-го туру Прем'єр-ліги між ФК "Арсенал" і ФК "Кривбасс". Матч закінчився з рахунком 1:1. Після гри тренер столичної команди Олександр Заваров сказав наступне:

- У принципі, грою я задоволений. Просто я вважаю, що ми повинні брати очки в кожнім матчі. 1 або 3, але брати. Приємніше звичайно 3 і сьогодні це було реально, і дуже шкода, що ми не змогли вирвати перемогу. Я вважаю, що моя команда ніяк не слабше за "Кривбас", тому сподівався на перемогу. Ми мали перевагу як по грі так і по моментах. Ну а вийшло як вийшло."

- Що ви можете сказати щодо місця проведення домашніх матчів?

" Ви знаєте, я готовий грати вже й у Броворах і в Борисполі. Нехай вам не здається, що я перебільшую, просто для мене це реальний вихід. Я увесь час налаштовую хлопців на сам матч, але звичайно ж, відсутність домашнього стадіону - сильний удар по мотивації гравців."

- Як вам Півненко і Пошкус?

" Я дуже задоволений поповненням у міжсезоння. Поки висновків робити не хочу. Хлопці майже всі молоді, і я думаю, що той же Півненко буде постійно додавати. Також хочу поздоровити Володимира Лисенка з вдалим дебютом. Я щиро радий, що він забив сьогодні гол, і взагалі був активний на полі."

ФК Арсенал