Українська правда

Заваров: Ми свою справу зробили, а "Дніпро" нехай сам розбирається

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 09:59

Олександр Заваров, головний тренер "Арсеналу", на післяматчевій прес-конференції прокоментував результат матчу 30 туру з донецьким "Металургом".

"Ми представляли, коли їхали в Донецьк, силу і міць донецького "Металурга". Вони рівно пройшли весь чемпіонат, за рідкісним винятком. Ми знали, що це сильна команда і добре організована, і є ряд гравців, що заслуговують на увагу. Результатом я задоволений, грою так само.

Я гордий за хлопців, їм нічого не треба було, але вони налаштувалися на гру і зробили все можливе, хоча це було дуже складно, для того, щоб взяти хоча б очко тут. Я думаю, що для кожної команди це почесно, і я ставлюся з повагою до команди "Металург" (Донецьк). Для команди не так просто, так взяти і виграти четверте місце. Поетапно усе було, із самого початку, взяли ініціативу у свої руки. Ще раз скажу, що ніякої відповідальності не лежало на нас сьогодні, але ми протиставили усе, що змогли. Я думаю, що в команди є час, щоб подумати у відпустці, і хотілося б бути як "Металург - на такому ж місці, а не вести боротьбу за виживання в Прем'єр-лізі", - цитує Заварова офіційний сайт донецької команди.

Також Заваров заявив, що він задоволений, що спростувалися чутки, мовляв, результат цієї гри давно відомий.

"Сьогодні стояла перша задача - не програти і, при можливості, забити. Ну не вийшло. Я радий, адже багато хто говорив, що сьогоднішня гра усім зрозуміла, що немає ніяких питань. Був тиск з усіх боків, з усіх боків, на мене і на команду, щоб ми показали кращий футбол. Ну ми свою справу зробили, а "Дніпро" нехай сам розбирається".