Українська правда

Запорізький "Металург" вилетів до Австрії з одним новачком

Сергей Шемшученко — 4 січня 2009, 18:05

Першими з команд Прем'єр-ліги вилетіли на закордонний збір футболісти запорізького "Металурга". У суботу, 3 січня, команда в повному складі (за винятком Драгана Перішича, що прилетить безпосередньо в Австрію) вилетіла на перший збір до австрійського міста Заальфельден.

За словами виконуючого обов'язки головного тренера команди Олега Луткова, перший збір буде присвячений в основному фізичній підготовці, контрольні матчі в цей період не заплановані, команда обмежиться проведенням двосторонніх ігор, повідомляє офіційний сайт клубу.

Що стосується змін у команді, то закінчився контракт у білоруського захисника Артема Челядинського, а єдиним новачком, що вилетів в Австрію з "Металургом" став півзахисник із ФК "Харків" Родіон Нагинайлов. У цілому ж на перший збір відправилися 25 футболістів: воротарі - Жук, Постранський, Безотосний, захисники - Полевой, Невмивака, Перішич, Тігорєв, Опанасенко, Нестеров, Воробей, Лобанов, півзахисники - Годін, Степаненко, Вернидуб, Аржанов, Пісоцький, Луценко, Кривцов, Задоя, Нагинайлов, нападники - Силюк, Алозі, Кабанов, Рудика, Кривой.

Повернення "Металурга" заплановано на 18 січня, а вже через чотири дні команда відправиться на другий збір в Іспанію.