Українська правда

Запорізький "Металург" веде боротьбу за єврокубки - Лутков

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2009, 10:38

Запорізкий "Металург" веде боротьбу за єврокубкову зону, тому для команди важливе кожне очко. Про це після матчу у Маріуполі заявив Олег Лутков, головний тренер команди.

"Такі матчі зазвичай називають інфарктними, адже гойдалки йшли такі, що ми могли як виграти, так і програти. Особливо коментувати нічого", - наводить слова Луткова сайт "Іллічівця"

На думку тренера, у "Металурга" не вийшло те, що задумали, а також було багато помилок в обороні і в середній лінії, багато невиправданих втрат м'яча.

"Хлопці впоралися у важкій ситуації. Ми чудово розуміли, що нашому супернику потрібні очки, адже кожне очко для "Іллічвця" на вагу золота. Як в принципі і для нас, у нас теж стоїть високе завдання. Сказати, що ми задоволені результатом, не можна, але все-таки очко на виїзді - це очко на виїзді", - додав Олег Лутков.

За його словами, такі матчі, як з "Шахтарем" безслідно не проходять, а "вибір футболістів обмежений".

"Ми ж граємо практично одним складом, десь накопичилася втома. Я не думаю, що результат тільки в області психології. У нас стоїть завдання потрапляння в зону єврокубків. Шосте місце буде розцінено як невдача. По тому, як складалася гра, можна вважати, що і очко нам допоможе в подальшому", - наголосив тренер запоріжців.