Українська правда

Замість "Дінамо" на Кубку першого каналу може зіграти "Бунедкор"

Сергей Шемшученко — 6 грудня 2008, 11:19

Замінити московське "Дінамо" в турнірній сітці Кубку Першого каналу може узбецький "Бунедкор", - заявив віце-президент Національної академії футболу (НАФ) Алєксандр Ейдельштейн.

"Московське "Дінамо" погоджувалися брати участь в турнірі, коли ще йшлося про те, що проводитися він буде за системою ігор на вибування з першого ж матчу. Проте за день до проведення жеребкування змагання, яке відбулося другого грудня, виникла пропозиція грати по коловій системі. Воно у результаті і було прийнято, що означає збільшення кількості можливих матчів для кожної з команд учасниць", - сказав Ейдельштейн.

"Ще коли у нас була невизначеність про участь "Рубіна" і московського "Спартака", ми проводили переговори з декількома командами. Отже найближчим часом збираємося зробити пропозицію узбецькому "Бунедкору" взяти участь в четвертому розіграші Кубку", - додав він.

"При цьому ми розуміємо, що в керівництва цього клубу можуть бути свої плани на передсезонну підготовку, і в цьому випадку ми або шукатимемо іншу команду, або вирішувати питання про зміну формату турніру. Але турнір відбудеться у будь-якому випадку" - сказав Ейдельштейн Sports.ru.

Нагадаємо, у групах мали зіграти ЦСКА (Москва), "Динамо" (Київ), "Крилья Совєтов" (Самара), "Металіст" (Харків) та "Зеніт" (Санкт-Петербург), "Дінамо" (Москва), "Дніпро" (Дніпропетровськ), "Шахтар" (Донецьк).