Українська правда

Ющенко присвоїв Тимощуку звання заслуженого фізрука України

Сергей Шемшученко — 4 червня 2008, 14:25

Президент України Віктор Ющенко присвоїв Анатолію Тимощуку звання "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України". Про це повідомляє в середу прес-служба глави держави.

У ході зустрічі з гравцем національної збірної команди України та капітаном пітерського "Зеніт" Тимощуком Ющенко поздоровив спортсмена із завоюванням Кубка УЄФА його командою.

"Приємно усвідомлювати, що капітаном переможної команди є громадянин і справжній патріот України. Із задоволенням хочу подякувати особисто Вам за причетність до видатного спортивного досягнення, так і за глибоку любов до України", - сказав Ющенко.

Він висловив упевненість у нових спортивних досягненнях Тимощука, у тому числі в іграх за українську національну збірну й у складі символічної збірної команди Європи з футболу.

Нагадаємо, що нині Тимощук перебуває в турне по Україні з Кубком УЄФА. У понеділок Тимощук відвідав Донецьк, сьогодні планується його візит до рідного Луцька, а 5 червня другий за престижністю трофей клубного європейського футболу має побачити Київ.