Українська правда

Юрій Сьомін: Зараз ми граємо без чотирьох провідних футболістів

Сергей Шемшученко — 5 жовтня 2008, 10:58

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін після матчу з "Харковом" (4:0) розказав про проблеми у команді, роботу з молоддю та завдання у Лізі чемпіонів:

Про Лігу чемпіонів

Київське "Динамо" завжди ставить завдання перемагати у кожному матчі і проходити якнайдалі. Тому перспектива у нас є, багато що, звичайно, залежить від поєдинку з "Порту". Група дуже рівна, сильна і складна. На мій погляд, виділяється лише "Арсенал".

Про молодь

Молоді хлопці, безперечно, повинні грати, і коли є можливість, ми їх випускаємо. Але штучно нічого робити не потрібно. Все залежить від них, молодь повинна якось себе показати і довести, що вона краща за інших гравців. У когось це виходить краще, у когось гірше.

Про Гусєва

Олега нам дуже не вистачає, оскільки флангових гравців у нас мало. У середині жовтня він повинен приступити до занять у спільній групі. У нього була важка травма хрестоподібних зв'язок. Сподіваємося на початку листопада побачити його на полі.

Про Шацьких

Шацьких завжди в Туреччині забивав голи, коли б "Динамо" не приїжджало. Макс діяв активно, і у нього була хороша ситуація, щоб реалізувати гольовий момент. Аби він відкотив м'яч Алієву... Тут помилився, зате багато працював.

Про Корреа

У Карлоса була дуже складна травма. Зараз ми граємо без чотирьох провідних футболістів: Гусєва, Мілевського, Корреа і Юссуфа. Нам їх, звичайно, дуже не вистачає. Що стосується Корреа, після перелому, який він отримав в Харкові, пройшло вже чотири місяці, а він все ще не може грати. Але він близький до того, щоб виходити на полі. Думаю, в наступному турі Карлос зможе зіграти за дубль.