Українська правда

Юрій Сьомін: "Дніпро" демонструє цікавий футбол

Сергей Шемшученко — 24 липня 2008, 16:16

Вже в п'ятницю "Динамо" проведе матч 2-го туру чемпіонату України - в Дніпропетровську кияни зустрінуться з "Дніпром". Головний тренер команди Юрій Сьомін коментує майбутню гру та стан команди.

Про матч

Ми будемо, звичайно, грати виключно на перемогу, спробуємо нав'язати супернику свій футбол. "Дніпро" - це один з лідерів українського чемпіонату, який демонструє цікавий футбол і щороку бореться за призові місця. Ми з нетерпінням чекаємо на майбутню гру. Гадаю, для глядачів вона буде цікавою.

Про легіонерів

Юссуф готується до матчу з "Дніпром". Гадаю, у нього все має бути нормально. Щодо Флорина Черната - то він на даний момент травмований. По-друге, у нього закінчився термін оренди в "Хайдуку", і тепер нам треба подивитися на нього в справі. Поки що ми не знаємо, який його фізичний стан. Спершу йому треба хоча б приєднатися до тренувального процесу, а там подивимося. Щодо Вукоєвіча, то у перших матчах Огнєн дуже добре вписався в команду. Він фізично обдарований, командний гравець. На мій погляд, надалі він не зупиниться в розвитку, а прогресуватиме і далі.

Про перехід Лисенка в "Арсенал"

Я вважаю, що це наше спільне правильне рішення. Володя вже вийшов на той рівень, коли не можна знаходитися в резерві, а потрібно мати принаймні 80 відсотків ігрового часу. Тільки в такому разі він прогресуватиме. Якби він залишився у нас, то не мав би достатньої ігрової практики на найвищому рівні - а це не пішло б на користь ані йому самому, ані нам, ані всьому українському футболу.

За матеріалами ФК "Динамо"