Українська правда

Вукоєвич: "Бразильці "Шахтаря" безвідповідальні"

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2008, 15:06

Колишній гравець загребського "Динамо" Огнен Вукоєвич розповів про донецький "Шахтар". У складі київського "Динамо" він уже зіграв проти дончан у двобої за Суперкубок. Але поки що він мало чим може допомогти своїм колишнім одноклубникам.

- Важко, буде дуже важко, - говорить Вукоєвич. - "Шахтар" - це прекрасна команда, думаю, серед 15 найсильніших у Європі. У них у складі близько 15 футболістів з різних країн, але головну роль відіграють бразильці. Їм подобається грати швидко, технічно, як Бразилія.

- Чемпіон України в перших двох турах набрав усього одне очко...
- Обидва рази вони грали у важкому місті Львові - із ФК "Львів" і "Карпатами". Вони створили двадцять моментів, але якимсь неймовірним чином не зуміли виграти!

- Які шанси загребського "Динамо"?
- Невеликі, але все може бути. Приємно, що перший матч "Динамо" проведе на виїзді. Це дуже важливо для загального успіху, треба постаратися зіграти на контратаках. Бразильці безвідповідальні й не завжди повертаються в оборону, а стопери Чигринський і Кучер не настільки швидкі. У цьому в "Динамо" перевага. Я всім серцем буду зі своїми колишніми одноклубниками.

www.terrikon.dn.ua