Українська правда

Втікач із "Шахтаря" просить донеччан знайти йому новий клуб

Сергей Шемшученко — 4 листопада 2008, 10:24

Мексиканський форвард "Шахтаря" Нері Кастільо в Англії залишається в підвішеному стані. Він не грає у "Манчестер Сіті" і рахує дні, коли у нього закінчиться термін оренди. Нері зізнався, що він веде переговори з керівництвом донецького "Шахтаря", щоб йому знайшли іншу команду.

"Я хотів би грати в Іспанії", - заявив мексиканець в інтерв'ю радіо "Депортіво", пише "Терікон". При цьому Кастільо чесно зізнався, що зараз перебуває не у кращій формі. Він жодного разу цього сезону не грав за "Манчестер Сіті". Спочатку відновлювався після травми, а потім новий тренер клубу Марк Хьюз не бачив його у складі.

"Фізично я відчуваю себе нормально, тренуюся, але я не грав останнім часом. У "Сіті" все повністю змінилося. Після відходу Ерікссона новий тренер змінив основний склад команди, а у мене не було контакту з Хьюзом", - каже втікач з "Шахтаря".

В екс-гравця грецького "Олімпіакоса" контракт з "Шахтарем" діє ще три роки. Проте Нері говорить, що йому буде складно продовжити кар'єру в Україні.

"Моя оренда до "Манчестер Сіті" закінчується в грудні, після чого залишається чекати розвитку подій. Я повинен знову обговорити своє майбутнє з президентом "Шахтаря", щоб знати, розраховують на мене у Донецьку або мені шукати іншу команди. Я б дуже хотів грати в Іспанії, ось на що я сподіваюся", - підтвердив Кастільо.

Що стосується продовження кар'єри в Англії, то Кастільо погодився, що у Прем'єр-лізі він грати не буде.

"Думаю, що мені так і не дадуть до кінця року зіграти у "МанСіті". У "Шахтарі" думатимуть, чи зможу я перейти в іншу команду. Вони зрозуміли, що мені важко повертатися до України, оскільки я не зміг адаптуватися до цієї країни і я про це ще раз сказав".

Останню конкретну пропозицію він отримав від свого агента з Мексики, де "Чивас" (Гвадалахара) запропонував йому оренду для участі в Кубку Південної Америки. Кастільо пояснив, що його мрією завжди було грати в Європі "і що наразі він не розглядає варіанту грати за мексиканський клуб".