Українська правда

"Ворскла" оступилася у Польщі

Сергей Шемшученко — 4 липня 2008, 12:01

Свій перший спаринг на учбово-тренувальних зборах у польському місті Вронки провели футболісти полтавської «Ворскли». Суперником команди Миколи Павлова стала столична "Легія".

Матч розглядався як перевірка фізичних кондицій і функціональної готовності виконавців "Ворскли". Полтавчани провели поєдинок в експериментальному складі з великою кількістю замін і перестановок по ходу гри. Тренерський штаб "ворсклян" зумів випробувати декілька ігрових схем з рокіровкою футболістів, повідомляє прес-служба полтавського клубу.

У першій 45-хвилинці стрімка атака по центру знайшла на дальній стійці Джурічича, який зблизька вразив польську "рамку" - 0:1. Але ще до перерви номінальні господарі зусиллями Марцина Смолінські встановили паритет. Після перерви територіальна перевага "Легії" принесла результат ще двічі. Відрізнилися Мацей Рібус і Бартломей Гржелак.

Підсумковий рахунок 3:1 на користь польської команди. Наступний контрольний поєдинок на зборі "Ворскла" повинна зіграти 8-го липня. Суперник ще уточнюється.

"Легія" (Варшава, Польща) - "Ворскла" 3:1 (1:1)

Голи: Смолінські, Рібус, Гржелак - Джурічич, 26