Українська правда

"Ворскла" – "Металург" Д: післяматчеві коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 4 травня 2008, 15:23
Нікола Костов, головний тренер ФК "Металург":

- Поздоровляю полтавську "Ворсклу" з перемогою. Сьогодні наші гравці працювали дуже повільно. Саме тому не вийшло того, що ми задумували.

- У вашій команді часто відбувалася зміна тренерів до Вашого приходу. Як Вам вдалося налагодити гру, не дивлячись на сьогоднішню поразку?

- Я не можу відповісти на це питання, я не зрозумів...

- З вашим приходом команда почала набирати очки, що ви для цього зробили?

- Просто спокійно працюємо, тому і результати гарні.

Микола Павлов, головний тренер ФК "Ворскла":

- По такій грі короткого коментарю не може бути. Я радий, команда виконала те, що ми домовлялися. Особливі визнання Кравченку, він учора цілий день не тренувався і сьогодні, до установки, йому зробили УЗІ, і він вийшов на поле. Сергій відіграв на гарному рівні, що і підтвердив один із тренерів збірної Михайло Михайлов. Я думаю, що в другому таймі, наша перевага була серйозною. Я радий, що ми перемогли, незважаючи на те, що деякі епізоди в цій грі були проти нас. Я маю на увазі, пенальті в наші ворота, що нам не забили, мабуть, Боженька в цій ситуації був на нашому боці.

- У "Ворскли" ще не було такого емоційного і прекрасного тренера, який би так уболівав за футболом і команду...

- Якщо ми будемо програвати - я буду плакати! Не сходячи з лавки...

- Усе-таки, що ви змінили в команді, що вона так заграла, адже до вашого приходу це була зовсім інша гра?

- Нічого надприродного ми не зробили. На зборах, познайомившись з командою, ми щораз починали теоретичне заняття з розмови на тему що таке добре, а що таке погано, що можна робити на полі, а чого не можна. Результатом цього є те, що ми отримуємо жовті картки тільки за спортивну боротьбу, за фоли тактичного плану, але ні в якому разі не за розмови. Це найголовніше надбання, футболісти на полі повинні грати, а не розмовляти. А грати вони вміють. Мабуть, щось їм заважало, раз вони розмовляли. Це ми вже усунули.

ФК "Ворскла"