Українська правда

"Волинь" збудує для себе власний стадіон під Луцьком

Сергей Шемшученко — 8 липня 2008, 17:38

Президент ФК "Волинь" Василь Столяр підтвердив, що керівництво футбольного клубу має намір будувати новий стадіон поза межами Луцька. Про це він розповів 8 липня у телефонному коментарі ЗІКу.
Василь Столяр зазначив, що, як тимчасове явище, планується ковельська прописка футбольного клубу. Натомість ФК будуватиме новий стадіон у райцентрі Ківерцях поблизу Луцька. "Як тільки мерія нам поверне 12 мільйонів гривень, які винна, ми переїдемо до Ковеля", - додав Василь Столяр.

Натомість Луцький міський голова Богдан Шиба не розуміє, чому здійнявся такий рейвах. Відновлення бігових доріжок не заважатиме грати на стадіоні футбольному клубу, як не заважало їх нищити, - зазначив 8 липня Богдан Шиба під час прес-конференції.

Раніше у Луцьку під час зустрічі з фанатами ФК "Волинь" головний тренер команди Віталій Кварцяний оприлюднив інформацію про можливість зміни прописки футбольного клубу з Луцька на Ковель. Такий крок керівництво клубу вбачає як варіант виходу із конфлікту поміж ТзОВ "Феміда-Інтер" (фактичний власник ФК "Волинь") та луцькою мерією за стадіон "Авангард".

www.zik.com.ua