Українська правда

Ващук: У перспективі Київ отримає другий хороший футбольний клуб

Сергей Шемшученко — 19 лютого 2013, 08:42

Киянам слід очікувати, що у київського "Динамо" з часом виникне дійсно серйозний суперник по столичному дербі.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" розповів новий спортивний директор "Арсеналу" Владислав Ващук.

"Давно знав, що Онищенко хоче придбати команду, і реалізація його прагнення - лише питання часу. Спочатку не передбачалося, що я займу такий пост. І разом з тим, я не буду стверджувати, що випробував розгубленість. Скажу прямо: був готовий", - почав він.

"Сьогодні є відчуття, що я став частиною в кращому сенсі цього слова божевільного проекту! Майже впевнений, що в перспективі Київ отримає другий хороший футбольний клуб зі своїми базою і стадіоном", - вірить Ващук.

За його словами, тренер Бакалов однозначно буде керувати клубом до закінчення сезону без усяких приставок.

"На сьогодні з нами на зборах перебуває 29 футболістів. Десять з них перебувають на перегляді, решта - офіційно перебувають на контрактах. Всі авторитетні агенти знаходяться на постійному зв'язку. Пропозиції сиплються з усіх боків", - розповів він про кадрову ситуацію у "канонірів".

"Чи буде зроблена ставка на національні кадри? Якщо чесно, у нас так багато молодих українських гравців, що акценти вже розставлені самі собою", - відповів Ващук.

Також екс-гравець "Динамо" спростував чутки, що буде тренувати захисників команди, зазначивши, що на це нема часу. Тим більше Ващук не збирається повертатися на поле, навіть з урахуванням проблем зі складом.