Українська правда

В Абідаля у голові лише "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2008, 15:55

Захисник "Барселони" Ерік Абідаль не сумнівається, що його команда цілком викладеться в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів з "Шахтарем".

"Мені здається, що багато хто вже щосили думає про приїзд мадридського "Реала", з яким ми зустрінемося в найближчі вихідні, - відзначає Абідаль на офіційному сайті УЄФА.

"Але команда цілком концентрується тільки лише на зустрічі з "Шахтарем". По-іншому і бути не може, оскільки Ліга чемпіонів - дуже престижний турнір. Крім того, ми розуміємо, що після матчу з українцями в нас буде досить часу, щоб підготуватися до двобою з "галактікос". Зустріч з "Шахтарем" стане для нас останньою на європейській арені цього року, так що ми повні рішучості провести її на високому рівні і відповідати вимогам головного тренера, що постійно просить нас грати гордо і з почуттям голоду. Я цілком готовий до виходу на поле і чекаю напруженого матчу".

"Барселона" уже забезпечила собі перше місце у своїй групі, а "Шахтар" - третє, що забезпечує донеччанам перехід у розиграш Кубка УЄФА.