Українська правда

У вівторок форвард збірної Росії стане гравцем київського "Динамо"?

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 22:23

Гравець російської національної збірної Іван Саєнко з великою імовірністю може перейти в київське "Динамо", повідомляє німецький журнал Kicker.

Схоже, що після багатотижневого пошуку нового роботодавця 24-річний футболіст перейде до складу київського "Динамо".

За інформацією Kicker, обидва клуби ("Нюрнберг" і київське "Динамо") прийшли до взаємної домовленості, і у вівторок Саєнко відправиться в столицю України для заключного етапу переговорів.

Про останню пропозицію киян менеджер "Нюрнберга" Мартін Бадер повідомив Саєнка в неділю. При цьому він дав зрозуміти футболістові, що крім пропозиції від біло-синіх, інших не передбачається. З "Динамо", за інформацією Kicker, баварський клуб прийшов до консенсусу в ході серйозних переговорів.

Сума трансферу повинна скласти 2,5 мільйони євро. Також "Нюрнберг" отримає визначену фінансову надбавку у випадку кваліфікації киян у групову стадію Ліги чемпіонів.

Тема переходу Саєнка в Київ здавалася вже закритою для функціонерів німецького клуба, але раптово знову отримала актуальність. Ще в минулу середу в "Нюрнбергу" на питання з приводу Саєнка і "Динамо" відповідали з неприхованим роздратуванням: мовляв, Саенко хоче грати не в "Динамо", а в бундеслізі, або ж у чемпіонаті Росії.

Також інтерес до Саєнка проявляв і московський "Спартак". Однак конкретні пропозиції з Москви поки не надійшли. У першу чергу, імовірно, тому, що в червоно-білих спостерігається недостача футболістів інших ігрових амплуа. Тепер Kicker пропонує почекати, чи відреагують спартаківці на пропозицію Саенка з Києва чи ні.

www.sportbox.ru