Українська правда

У "полтавській битві" кияни не здолали "Ворсклу" + ВІДЕО

Сергей Шемшученко — 9 серпня 2008, 20:50

"Ворскла" на початку нинішнього чемпіонату набрала непоганий хід, але "Динамо" є "Динамо" і все-таки очікувалось, що "біло-сині" здобудуть, хоча і важкі, але все-таки три очки у матчі.

Все в матчі розпочалося з дальнього удару Кравченка. Шовковський не став стрибати, і майже помилився, адже той торкнувся поперечину і полетів за межі поля. Кияни відповіли ударами Алієва та Вукоєвіча, але особливої небезпеки ці постріли не мали.

Вукоєвіч у центрі поля порушує правила і відзразу не дає ворсклянам швидко розіграти цей штрафний, за що справедливо отримує попередження від арбітра.

Після цього кияни забили. Мілевський отримав м'яч у штрафному майданчику полтавчан, пройшов паралельно воротам і з-під захисника пробив точно у дальній кут воріт.

"Ворскла" відповіла голом вже за 5 хвилин. Гіоане віддав передачу Єсіну і той, накрутивши двох "динамівців" послав "шкіряного" у ворота Шовковського. 1:1 і все потрібно розпочинати спочатку.

До кінця першого тайму команди обмінялися дальніми ударами, а на компенсованій арбітром хвилині Вукоєвіч після прострілу Кравченко ледь не відправив м'яч у свої ворота.

Другий тайм розпочався, і "Динамо" повністю перехопило контроль над м'ячем. Це призвело до другого голу у ворота "Ворскли". Бангура, який з'явився на полі після перерви, вийшов сам на сам і переграв Долганського. Чудовий пас віддав Ісмаелю Мілевський, прокинувши м'яч п'ятою між двох захисників господарів.

Тренер "Ворскли" зробив дві заміни, які, втім, особливо не вплинули на гру. До того моменту, коли Допілка не програв верхову боротьбу - м'яч потрапив до Цуррі і той одним дотиком послав шкіряну сферу у сітку воріт.

До кінця матчу загалом у киян не було жодного моменту, щоб втретє вийти вперед. "Ворскла" відстояла нічию. І відрив "Динамо" від лідера чемпіонату складає вже 5 очок.

"Ворскла" - "Динамо" 2:2 (1:1)

"Ворскла": Долганський, Цуррі, Даллку, Кранопьоров, Ярмаш, Маркоскі, Кулаков(Главіна, 67), Єсін, Кравченко(Деспотовскі, 82), Мєдвєдєв, Янузі (Чічіков, 64)

"Динамо": Шовковський, Бетао, Гіоане (Ярмоленко, 82), Допілка, Ель-Каддурі, Михалик, Алієв, Вукоєвіч, Нінковіч, Шацьких (Бангура, 46), Мілєвський

Голи: 0:1 - Мілевський (29), 1:1 - Єсін (34), 1:2 - Бангура (58), 2:2 - Цуррі (80)

Попередження: Вукоєвіч (22), Ель-Каддурі (45), Маркоскі (87), Ярмоленко (89).