Українська правда

У Львові вбито сина відомого футболіста "Карпат", який був конкурентом Олега Лужного по будівництві академії футболу

Сергей Шемшученко — 17 липня 2008, 14:37

17 липня, близько 9.30 у Львові на вулиці Фредра у Львові відбулася вогнепальна перестрілка, під час якої було травмовано двох людей - Кульчицького та Федіва. Дорогою до лікарні Кульчицький - син відомого футболіста львівських "Карпат" Ігоря Кульчицького - помер. Федів перебуває у реанімаційному відділенні.

За інформацією джерел в правоохоронних органах, розглядається дві офіційні версії щодо вбивства Кульчицького та поранення Федіва, повідомляє www.zaxid.net. Перша - бандитські розбірки, друга - бізнесова діяльність (постраждалі були співвласниками Львівської інвестиційно-будівельної компанії).
Як стверджує джерело, загиблий Ігор Кульчицький - виходець із кримінальної групи Завінського ("Завіня"). У кримінальному світі відомий за "напрямками" - контрабанда, вимагання, шахрайство.

Ігор Кульчицький був співвласником "Львівської інвестиційно-будівельної компанії". Відомо, що Львівська інвестиційно-будівельна компанія претендувала на проект щодо реконструкції Дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №4 у м. Львові. Єдиним конкурентом у цьому проекті ЛІБК був проект "Академії футболу Олега Лужного", який презентував сам футболіст і тренер ФК "Динамо" (Київ).

Нагадаємо, свій проект реконструкції СДЮШОР-4 раніше запропонував відомий футболіст, а нині тренер київського "Динамо" Олег Лужний.

За інформацією www.zaxid.net