Українська правда

Тренера "Ворскли" можуть знову дискваліфікувати

Сергей Шемшученко — 11 серпня 2008, 14:28

Тренера "Ворскли" Миколу Павлова, підопічні якого в останньому турі грали проти київського "Динамо", можуть покарати за інтерв'ю одному з інтернет-ресурсів, в якому він жорстко висловився в адресу одеського арбітра Віталія Годуляна, повідомляє Сегодня

"Якщо цей поєдинок судитиме Годулян, і буде це робити у своїй звичній манері, то я готовий буду повторити свої слова, які я сказав у своєму останньому матчі біля керма "Іллічівця", - заявив за пару днів до гри Павлов.

Нагадаємо, саме в адресу Годуляна нинішній тренер полтавчан, а тоді маріупольців на прес-конференції наприкінці 2004 року сказав: "Сьогодні маріупольські уболівальники скандували: "Суддя п...ст!" - Я з цим згоден". Тоді тренера чекала тривала дискваліфікація, але він взагалі вирішив піти з футболу, і лише у минулому сезоні повернувся.

Саме Годулян судив матч "Ворслки" з "Динамо". Ще до гри комітет професійного футболу ФФУ назвав заяву коуча упередженою і такою, що порушує стандарти Fair Play і передав "матеріали справи" на розгляд КДК ФФУ. Його голова Стефан Решко зізнався, що не розуміє Павлова: "Навіщо він знову починає... Будемо розбиратися. Можливі санкції по цій статті? Там і попредженя, і штраф, і дискваліфікація"

Нагадаємо, у коментарі після матчу Павлов не згадував арбітра взагалі.