Українська правда

Тренер "Ренна": Ми готові до тиску трибун "Локомотиву"

Сергей Шемшученко — 26 липня 2008, 01:44

Тренери "Ренна" і "Таврії" провели передматчеву прес-коннференцію.

Гі Лякомб, головний тренер "Ренна":

- До Сімферополя ми прилетіли з Праги, де в середу провели спаринг з місцевою "Спартою" ("Ренн" переміг 2:0 - ред.). Політ тривав нормально. У Криму нас зустріли дуже доброзичливо. Що стосується завдань, то розраховуємо добитися тут результату, який дозволить нам за сумою двох матчів пройти у Кубок УЄФА. Грати у спеку, звичайно ж, не зовсім приємно, але ми з суперником перебуваємо у рівних умовах, і погодний чинник не повинен нас бентежити.

Тиждень - не такий вже великий термін, щоб підтягнути "фізику". Працювали, звичайно, над цим питанням, але все таки на тренуваннях більше уваги приділяли ігровій практиці. "Таврія" у вигіднішому, ніж наша команда, становищі - вона значно раніше за нас почала сезон і вже близька до своєї оптимальної форми. Завтрашня гра буде дуже складною, ми це прекрасно розуміємо. І налаштовуємося на неї найсерйознішим чином.

Знаю, що в "Таврії" завтра буде просто фантастична підтримка трибун. Але ми до цього готові.

Олег Колєсов, тренер "Таврії":

- До завтрашньої гри готуємося в звичайному режимі. У нас був цілий тиждень підготовки. Всі, хто літав до Франції, здорові. Плюс до них додався Маркович, що відновився після травми. Настрій відмінний, хлопці рвуться в бій, щоб довести: поразка в Ренні була незаслуженою. Команда налаштована взяти у суперника реванш і пробитися в Кубок УЄФА.

Неможлива в завтрашній грі участь лише Андрія Бойка через проблеми зі здоров'ям. При своїх уболівальниках команда гратиме в агресивніший футбол. До того ж нам потрібно відіграватися. Але хай суперник не чекає, що ми всією командою побіжимо вперед забивати один за іншим м'ячі в його ворота. Здоровий глузд буде присутній - ми знаємо, як "Ренн" вміє контратакувати.

За матеріалами СК "Таврія"