Українська правда

Тренер "Дрогеди": шанси пройти "Динамо" є

Сергей Шемшученко — 27 липня 2008, 17:47

На трибуні стадіону "Метеор", під час матчу "Дніпро" - "Динамо", за діями киян уважно спостерігав асистент головного тренера ірландської "Дрогеди" Джон Каррол. 30-го липня і 6-го серпня "Динамо" і "Дрогеда" зіграють у другій кваліфікації Ліги чемпіонів. Після поєдинку в Дніпропетровську Каррол поділився враженнями з кореспондентом офіційного сайту "Динамо":

- Початок матчу склався для "Динамо" не дуже добре. "Дніпро" мало чотири або п'ять хороших шансів забити. Господарі почали поєдинок досить швидко, але після 25 хвилини "Динамо" прибрало ініціативу до своїх рук, і незабаром після розіграшу кутового забило м'яч. Після цього хід поєдинок контролювали гості.

- Які футболісти справили на вас особливе враження?

- Огнен Вукоєвіч і Артем Мілевський, який забив пенальті, а потім реалізував ще один добрий момент. Це дуже сильні футболісти, які старанно працюють на благо команди. Також звернув увагу на центрального захисника Папі Діакате. Як мені здалося, він є ключовим футболістом в цій зоні.

- Як ваша команда збирається діяти проти них?

- Це те, над чим нам потрібно буде гарненько подумати у дні, що залишилися до матчу. У мене є декілька ідей із цього приводу, я розповім про них на тренуванні. Думаю, нас чекає нелегка гра.

- Які шанси в "Дрогеди" пройти "Динамо"?

- Гадаю, вони є. Ми впевнені, що покажемо добре видовище.

- Ви збираєтеся переглядати інші поєдинки за участю "Динамо"?

- Ні. У вівторок нам належить зустрітися на футбольному полі. Можливо, наступного тижня, у перерві між нашими іграми, хтось інший з тренерського штабу перегляне матч "Динамо" з "Металістом".

- А попередні ігри вашого суперника ви вже переглядали?

- Так, старший тренер вивчав їх на DVD. Наскільки мені відомо, він дивився перший матч киян в чемпіонаті України проти "Іллічівця", а також деякі ігри минулого сезону і передсезонні поєдинки.