Українська правда

Тренер "Арсеналу": Матч з "Динамо" ми програли

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2008, 11:28

Скориставшись перервою в першості (відпочивають як основні склади, так і молодіжні команди), ми розпитали у тренера дубля "Арсеналу" про, як кажуть, внутрішні справи команди. Вашій увазі інтерв'ю Юрія Михайловича Бакалова:

- Скажіть, який для Вас підсумок першого відрізка першості?

- В принципі, ми могли досягнути і більшого. Я задоволений грою. Не у всіх матчах, але задоволений. Результат? Знову ж таки, могли в деяких матчах набирати очки, а у результаті поступилися. Той же матч з "Динамо" - ми програли 3:1, але майже до 80 хвилини був рахунок 1:1. Десь хлопці не утримали, десь не додивилися. Команді важко було відійти після "вльоту" в першому ж матчі з рахунком 6:2 "Чорноморцю". Але хлопці молодці, справилися.

- Були відкриття по ходу цього сезону? Чи став хтось для Вас відкриттям?

- Річ у тому, що основний кістяк залишився той же. Я не можу називати по іменах, оскільки нових хлопців мало. Ті, хто є - дуже молоді, і говорити про щось конкретно поки рано. Проте хочу відмітити, що в порівнянні з минулим роком дуже додали Букша, Бутрак, Дідик, Рибальченко - всі хлопці ростуть помалу.

- А як йдуть справи у Мепорії, якого в останньому матчі буквально прорвало?

- Якщо говорити про Мепорію, то він, як і деякі гравці (той же Дідик, та інші) вже помалу підпускається до основи. Принаймні, на них починають звертати увагу.

- Чи проводитимуться якісь товариські матчі?

- Так, звичайно. Поки, заздалегідь, ми домовилися про матч з основою на 6 число, якщо, звичайно, вони не виїдуть на інший матч. Є домовленість і про проведення матчу з "Динамо". Можливо, ще проводитимемо матчі. Ну, а 20 числа вже "Шахтар".

fcarsenal.com.ua