Українська правда

Тимощук відмовив "Баварії" заради 3,5 млн. євро на рік в "Зеніті"

Сергей Шемшученко — 13 травня 2008, 11:52

Півзахисник "Зеніта" та збірної України Анатолій Тимощук відмовився від переходу в мюнхенську "Баварію", що звернулася в клуб із пропозицією купити футболіста. Замість цього 29-річний капітан пітерського клубу дав принципову згоду підписати новий контракт із "Зенітом". Про це повідомляє "Твой день".

За умовами цієї угоди Тимощук стане найбільш високооплачуваним гравцем російської прем'єр-ліги - він буде заробляти 3 500 000 євро на рік.

За діючим контрактом, що укладений до червня 2011 року, Тимощук отримував два мільйони євро на рік. Нпередодні ж матчу з "Баварією" Тимощуку запропонували новий контракт, сума якого набагато вище - три з половиною мільйона євро.

Тимощук і сам пов`язує своє майбутнє із Санкт-Петербургом. Доказом цього служить той факт, що українець продовжує облаштовуватися в Північній столиці. Зовсім недавно він нарешті купив новий автомобіль - чорний Porsche 911 Turbo вартістю 120 000 євро. Дотепер капітан "Зеніта" їздив на службовій "тойоті".

Нову машина, до речі, футболістові довелося оформити на клуб. Справа в тім, що Анатолій - іноземець і не має в Питере прописки. Нагадаємо, що після перемоги над "Баварією" пітерцям видали рекордні премії - по 400 000 доларів на людину. Частину цієї суми Тимощук і витратив на новенький "порше".