Українська правда

"Таврія" не відпустила Фоменка

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 19:13

Як повідомив у понеділок почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин, керівництво сімферопольського клуба не прийняло відставку головного тренера команди Михайла Фоменка.

"У мене відбулася серйозна розмова з Михайлом Івановичем, і я переконав його в необхідності продовжити роботу в "Таврії", - підкреслив Куніцин. "Так, наша команда програла два матчі чемпіонату поспіль, це, звичайно, неприємно, але ми не робимо з цього трагедії, - додав Куніцин. - Невдачі трапляються з усіма колективами, у нашому ж випадку вони, на жаль, легко читалися: у зв'язку з участю в єврокубковому турнірі більшості хлопців уперше за кар'єру довелось грати при настільки щільному графіку, і вони попросту не розрахували свої сили, крім того, не могла не позначитися на результатах команди епідемія травм, що вивела з ладу п'ятьох ключових виконавців".

За словами почесного президента кримчан, керівництво клуба цілком довіряє Михайлу Фоменко і його тренерському штабу. "Я навіть не хочу говорити про ігрову кризу в нашій команді, - заявив Куніцин. - Упевнений, що невдачі на старті чемпіонату лише згуртують "Таврію" для рішення головної задачі сезону - потрапляння в п'ятірку кращих команд турніру".

Завтра "Таврія" починає підготовку до двобою 4-го туру чемпіонату: 10 серпня на виїзді кримчанам потрібно буде зіграти із запорізьким "Металургом".

ФК Таврія