Українська правда

"Таврія" - "Дніпро": післяматчеві коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 17 липня 2008, 09:05

Олег ПРОТАСОВ (головний тренер "Дніпра"):

- Повинен сказати, що перший тайм у нас не вийшов. Знаючи, як грає удома "Таврія", ми наситили центр поля. Суперник грав з трьома нападниками, використовуючи багато довгих передач, навалювання. Ми намагалися протистояти цьому хорошим володінням м'ячем в центрі поля; півзахисники повинні були накривати хавів і захисників суперника, які виконують довгі передачі вперед, але це не зовсім виходило. Тому на наших захисників випало велике навантаження, було багато боротьби - до їх честі, вони справилися з цим завданням.

У другому таймі ми випустили другогого форварда і трохи налагодилася гра в середині поля; з'явився тиск з нашого боку. Але цього недостатньо для перемог. Потрібно створювати більше моментів. Нагадаю, що "Таврія" готувалася до Кубка Інтертото, і вони були трохи свіжіші.

Адже ми готувалися до матчу 23-го числа, а зіграти довелося раніше. Але команда витримала всю гру, і це очко, що дісталося нам насилу, потрібно покласти в скарбничку.

- Чи вирішилися всі трансферні проблеми, які ви ставили перед керівництвом?

- Я просив тільки знайти гравця на позицію правого захисника, але це не вдалося. Намагаємося використовувати людей, які прийшли до нас взимку.

- Наскільки оптимальним був сьогодні склад? Чи є люди в лазареті?

- У лазареті у нас Денисов, Мазіла і Холек. Вони скоро видужають

Михайло ФОМЕНКО (головний тренер "Таврії"):

- Мій коментар буде коротким. Дуже шкода, що отримали тільки очко. Ми сьогодні були гідні трьох очок. Хлопцям потрібно вже мислити іншими категоріями і не задовольнятися одним очком.

ФК "Дніпро"