Українська правда

Таран підсолодив ювілей "Кривбаса"

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2009, 20:54
Перемогою над "Динамо" криворізький "Кривбас" підсолодив собі 50-річний ювілей клубу. Про це сказав головний тренер команди Олег Таран.

"Ювілей вийшов трохи зім'ятим, але нашій команді вдалося його підсолодити. Хочу привітати всіх з 50-річчям ФК "Кривбас", сподіваюся, попереду нас чекають хороші часи. Після гри я подякував хлопців за самовіддачу", - сказав тренер.

Як вважає Таран, на грі трохи позначився сильний вітер, тому в тих моментах, які виникли у воріт "Кривбаса" на початку гри, захисники не могли правильно розрахувати траєкторію польоту м'яча.

За словами Тарана, "Кривбас" усвідомлював, що грав з однією з кращих команд Європи, та віддавав належне майстерності гостей, адже "Динамо" - команда найвищого рівня.

На думку українського фахівця, командні дії і рівень майстерності "Динамо" вищі, ніж у "Кривбаса".

"Ми ж могли протиставити цьому тільки самовіддачу, колосальний настрій хлопців і бажання порадувати вболівальників на честь ювілею клубу. Думаю, футбольний Бог був на нашому боці. Дуже радий, що на посаді головного тренера мені вперше вдалося обіграти "Динамо", - наводить слова тренера "Кривбаса" прес-служба "Динамо".