Українська правда

Суркіс засмутиться нічийному результату у грі із "Валенсією"

Сергей Шемшученко — 18 лютого 2009, 09:20

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс засмутиться, якщо його команда завершить внічию перший матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА з "Валенсією".

"Сьогодні можу вам сказати одне: якщо ми зіграємо внічию, я засмучуся. Ми повинні зробити хоч якийсь заділ, щоб спокійно їхати у Валенсію - там буде дуже складно", - розповів власник столичної команди в інтерв`ю на відкритому тренуванні "Динамо".

Також Суркіс виділив у "Валенсії" Вілью і Морьєнтеса, а також розповів, що його найбільше турбує.

"Насамперед, відзначив би Давіда Вілью, що, вважаю, сьогодні уособлює "Валенсію". У цілому, левантійці - добре укомплектована команда, в якій навіть Морьєнтеса не можна списувати з рахунків. Єдине, що мене турбує напередодні першої відповідальної гри, це те, що "Динамо" переслідують травми. Навіть не знаю, з чим це пов'язано. Ушкодження Діакате і Бангура - це, однозначно, втрати для команди", - Суркіс.

Всі сподівання президент "Динамо" покладає новачка "Динамо" Гільєрмо, якого вважає гравцем високого рівня.

"Сподіваюся, до наступної гри вже буде готовий Гільєрме. У такому випадку, я гарантую, він стане великою несподіванкою для "Валенсії".

Судячи з того, що я бачив учора на тренуванні, можу сказати, що ми, нарешті, придбали нападника, котрий зможе значно підсилити гру команди в атаці і допомогти Мілевському, що зараз знаходиться в гарній формі. Правда, на зборі непогано виглядав і Бангура, а зараз Ісмаель вибув на невизначений термін. Подивимося, як буде себе почувати Нінкович, гарну форму набрав Кравець... Але свіжа кров в особі Гільєрме нам необхідна.