Українська правда

Суркіс: Єдина проблема - штучний газон

Сергей Шемшученко — 1 серпня 2008, 16:30

Президент київського "Динамо" прокоментував кваліфікацію 3 раунду Ліги Чемпіонів, де киянам у суперники дістався московський "Спартак"

Про "Спартак"

- Реакція абсолютно нормальна, спокійна. Бо серед потенційних суперників у нас були "Ювентус", "Фіорентіна", "Барселона", "Ліверпуль" - команди, які на сьогоднішній день все-таки сильніші за "Спартак". У будь-якому разі, нам треба грати і проходити у груповий турнір Ліги Чемпіонів. Єдина проблема - це те, що "Спартак" грає на штучному полі.

Про матч з "Дрогедою"

Результат досягнутий позитивний, і це головне. А якість і зміст гри повинні проаналізувати тренери команди і самі гравці. І знайти відповідь, скажімо, на питання, чому було не реалізовано стільки гольових можливостей. Але якщо врахувати, що в Дубліні наша команда грала після важкого матчу з "Дніпром" і добилася перемоги, то загальний підсумок задовільний. У футболі ж, як я вже відмітив, головне - результат.

Про "Шахтар"

Вважаю, що загребське "Динамо" - прохідний для "Шахтаря" суперник. В усякому разі, ми свого часу проходили його успішно. А надто, що загребці втратили велику кількість провідних гравців. Тому я вважаю, що донецькому "Шахтареві" під силу пройти цього суперника.