Українська правда

Суркіс: "Ми будемо боротися до останнього в групі"

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2015, 00:42

Челсі у сьогоднішьному матчі з Динамо був надвмотивованим.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив президент Динамо Ігор Суркіс, який прокоментував поразку столичного Динамо у матчі 4-го туру групового етаплу Ліги Чемпіонів з Челсі.

"Про що говорив з Шевченком? Запитав у Андрія думку про матч. Те, що я очікував почути, то і почув. Він сказав, що команда виглядала гідно Звісно, у футболі має бути везіння. Потрібно грати не тільки сорок хвилин другого тайму. а грати всю гру. Тим більше з командою, яка "поранена", - зазначив Суркіс.

"Можна сказати, що Челсі у сьогоднішьному матчі був надвмотивованим, а гравці робили все можливе, якщо навіть не врятувати свою репутацію, то врятувати репутацію свого тренера. Але, я сказав хлопцям. щоб не вішали ніс, через такі ігри робиться команда. Мені нема в чому їм дорікнути. Я впринципі задоволений", - додав Суркіс.

За його словами, Драгович компенсував свою помилку, зрівнявши рахунок після свого ж автоголу.

"Зараз будуть казати...голову поголив, чи пофарбував. Забив і у власні ворота, і у ворота суперника. Будемо вважати, що свою помилку він компенсував", - зауважив президент Динамо.

"Ми будемо боротися до останнього в групі. Ще матчі з Порту та Маккабі, у Лігу Європи вповземо, але ще поборемся за плей-офф Ліги Чемпіонів, хоча тепер не все залежатиме від нас", - підкреслив Суркіс.