Українська правда

Стеценко: "Дніпро" буде виконувати контракт із Гоцирідзе

Сергей Шемшученко — 17 червня 2009, 14:53

Дніпропетровський "Дніпро" буде продовжувати виконувати контракт із грузинським футболістом Бекою Гоцирідзе, який нещодавно потрапив у аварію та переніс важку операцію.

Про це повідомив генеральний директор клубу Андрій Стеценко у коментарі газеті "Известия в Украине".

"У січні цього року ми уклали довгостроковий контракт. Він закінчується в 2013 році. Гоцирідзе - наш гравець, і ми несемо за нього повну відповідальність. ФК "Дніпро" не збирається порушувати своїх контрактних зобов'язань. Ми цілком буде допомагати футболісту в усьому. Сподіваюся, це допоможе йому швидше повернутися до повноцінного життя", - розповів Стеценко.

Гендиректор також сказав, що для усього клубу звістка про трагедію у Грузії була шоком. "Бека подавав великі надії і вже міг грати в основному складі. На кожному тренуванні він викладався на всі сто і ніколи себе не шкодував. Словом, професіонал з великої літери. Як на мене, у нього був величезний потенціал. На жаль, йому так і не вдалося його розкрити".

Для "Дніпра", за словами керівника, головне - здоров'я хлопця, а не його ігрова кар'єра. "Думаю, лікарям потрібно докласти максимум зусиль, щоб стабілізувати його стан".