Українська правда

Станіслав Черчесов: Рахунок 3:0 досить красномовний

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2008, 17:41

Головний тренер московського "Спартака" прокоментував завтрашній двобій київського "Динамо" з ірландською "Дрогедою", переможець якого побореться з москвичами у 3 раунді Ліги Чемпіонів:

Краще б, звичайно, на "Дрогеду" вийти. Але це нереально - буде "Динамо". Нормальний варіант, цікавий. Хто б не попався нам, все одно потрібно виходити у груповий турнір Ліги чемпіонів. Коли ти тренуєш "Спартак", завжди повинен перемагати. І бути готовим до того, що тебе обсмоктуватимуть з усіх боків. Це нормально. У мене є завдання: пройти в групу Ліги чемпіонів і виграти національний чемпіонат. Про інше я не думаю.

Як вам нинішнє київське "Динамо"?

Команда прогресує, грає динамічно і ефективно. Забити може кожен. У Дубліні, наприклад, відзначився захисник Михалик. На останню їх поразку від "Металіста" не зважаю - Києву трохи не пощастило.

У січні "Динамо" перемогло "Спартак" на Кубку першого каналу. Наскільки показовий той матч в контексті можливого майбутнього протистояння?

Тоді команди перебували на різних етапах підготовки до сезону. Ми готувалися до Кубку УЄФА, а кияни - до старту в чемпіонаті. Динамівці явно хотіли показати себе перед новим головним тренером Юрієм Сьоміним і перемогли нас заслужено. Рахунок 3:0 досить красномовний.

За матеріалами sport-express.ru