Українська правда

Справа Мізіна: ФФУ оштрафувала "Арсенал"

Сергей Шемшученко — 27 липня 2008, 13:38

25-го липня відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України з розгляду скарги футбольного клубу "Арсенал" (Київ) щодо рішення Бюро ПФЛ України, яке було прийняте 19-го червня 2008 року на користь колишнього гравця команди "Арсенал" Сергія Мізіна.

Нагадаємо, що згідно з рішення Бюро ПФЛ футбольний клуб "Арсенал" зобов'язаний змінити формулювання розірвання контракту з гравцем, вказавши, що контракт розірвали за ініціативою клубу а не у зв'язку з надуманими "прогулами" Мізіна, а також виплатити гравцю відповідну компенсацію за розірвання контракту за ініціативою клубу.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ повністю відмовив у задоволенні скарги ФК "Арсенал" та змінив рішенню Бюро ПФЛ, доповнивши його стягненням штрафу на ФК "Арсенал" за порушення Регламенту в частині розірвання контракту з футболістом.

Рішення КДК ФФУ коментує сам гравець:

"Хто в нашій країні гравець, а хто президент клубу? Я говорив про це на Бюро ПФЛ: не знаю, що сталося, але я виявився не потрібним саме президентові ФК "Арсенал" Рабіновичу, який мені особисто про це заявив за півтора роки до кінця мого контракту з клубом. Період з січня по червень 2008 року для мене перетворився на справжній кошмар, я в страшному сні не міг уявити таким завершення своєї футбольної кар'єри. Я радий, що вже все позаду".

"Зараз працюю у ФК "Харків", а про партнерів, тренерський штаб і, надто, уболівальників київського "Арсеналу" у мене назавжди залишаться найприємніші спогади. Крім того, хочу подякувати ПФЛ і ФФУ, їх працівників, які підтримали мою заяву. Я зумів довести, що ніколи не був "прогульником" і не став ним при завершенні своєї кар'єри, як це намагався представити Вадим Рабінович".

За матеріалами ua-football.com