Українська правда

Сьомін: "У Валенсії на нас чекає така ж боротьба, яку ми бачили в Києві"

Сергей Шемшученко — 26 лютого 2009, 09:15

Найважливіше для "Динамо" у матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА з "Валенсією", щоб кожен із гравців реалізував себе на сто відсотків і, щоб не було футболістів, які з яких-небудь причин зіграли гірше за свої можливості. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер киян Юрій Сьомін.

"Я вважаю, що в Києві "Динамо" і "Валенсія" продемонстрували хороший футбол, який був дуже цікавий для глядачів. Наші гравці прагнули грати з максимальною самовіддачею. В когось це виходило краще, в когось - гірше. А що буде завтра, мені передбачити дуже складно. Гадаю, на нас чекає така ж боротьба, яку ми бачили в Києві. В першому поєдинку ця боротьба була рівна, але, на мій погляд, трохи більше пощастило "Валенсії", - сказав наставник.

За словами тренера, у матчі з "Валенсією" не зможуть зіграти Нінковіч і Гільєрме, а участь Каддурі під питанням.

"Вчора Бадр поскаржився на ушкодження стегна. Чи зможе він зіграти завтра - мені поки сказати важко. Рішення ухвалимо після сьогоднішнього тренування. У Гільєрме практично немає жодних шансів зіграти в завтрашньому матчі, оскільки в нього ще болить нога. Гадаю, і Нінковіч завтра не зможе зіграти", - цитує Сьоміна офіційний сайт "Динамо".

Також фахівець впевнений, що у стартовому складі "Валенсії" вийде Давід Вілья.

"У матчі чемпіонату Іспанії проти "Депортиво" червону картку отримав Давід Вілья, через що пропустить наступний поєдинок. Гадаю, що він вийде з нами на поле. Це провідний гравець "Валенсії", якого хочуть бачити глядачі. Тому в мене немає жодних сумнівів із цього приводу", - підсумував Сьомін.