Українська правда

Сьомін: Сподіваємося на диво у донецькому дербі

Сергей Шемшученко — 14 травня 2008, 21:22

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів, чи вірить в те, що його команді вдасться виграти чемпіонат України: "А що ми можемо змінити? Ми можемо думати тільки про свою гру. Ніхто не знає, що відбудеться, адже це футбол. Сподіваємося на диво. Можу сказати, що за цей короткий період ми практично наздогнали "Шахтар", не вистачило лише трохи. Перед початком весняної частини чемпіонату ми відставали на чотири очка від "Дніпра", на п'ять від "Шахтаря" і мали однакову кількість очок з "Металістом" і майже все це надолужили. Але чогось не вистачило. Велику негативну роль зіграли травми Гусєва і Михалика. Гідно замінити ми їх так і не змогли".

Наставник також розповів, коли Гусєв знову зможе вийти на поле: "Для такої травми відновлюючий період складає 5-6 місяців. Однак він відновлюється прискореними темпами, нога вже в дуже гарному стані, щодня він дуже ретельно і з настроєм працюємо, і ми сподіваємося, що Олег швидко видужає".

Розповів Сьомін і коли його підопічні виходять з відпустки.

"10 червня більшість хлопців виходить з відпустки. Виключення ми зробимо для гравців національних збірних, котрі приєднаються до команди пізніше - в індивідуальному порядку для кожного. Два тижні ми будемо тренуватися в Києві. На 22 червня в нас запланований товариський матч із московським «Динамо», що відбудеться в Москві, після чого ми їдемо на два тижні на тренувальний збір в Австрію".

Також відзначимо, що в середу у відкритому тренуванні не змогли взяти участь Олександр Шовковский, Айілла Юссуф і Олександр Алієв, котрі мають визначені проблеми зі здоров`ям.