Українська правда

Сьомін позбавився Клебера і Рінкона через зайву вагу бразильців

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2008, 10:34

Бразильські легіонери "Динамо" були віддані в оренду або продані в інші клуби через погану підготовку до сезону. Про це заявив головний тренер київського клуба Юрій Сьомін в ефірі телеканалу "Мегаспорт".

"Давайте розберемо кожного окремо. По-перше, Рінкон був досить серйозно травмований. Вважаю, що він блискуче провів період своєї ігрової діяльності в "Динамо". Але після відпустки він приїхав із зайвою вагою - близько 10 кг. Така ж ситуація була і з Клебером, що прибув з такою же величезною кількістю надлишкової маси. Вони готувалися до сезону або приїхали в "Динамо" відпочивати? Це мені не сподобалося на першому етапі, адже їм були дані завдання попередніми тренерами", сказав Сьомін.

"Вони повинні були приїхати в гарному стані. Приміром, Каддурі або інший іноземець не приїхав же з такою вагою? Виходить, люди готувалися і хотіли грати в "Динамо" (Київ). У бразильців відношення до клуба було неправильним. Був і інший момент: після першого збору я їх не бачив в основі, а гравці такого рівня не можуть сидіти в резерві. Вони досвідчені футболісти, що вже усе пройшли і повинні грати", - підкреслив тренер "Динамо".

Нагадаємо, на даний момент у складі "Динамо" грають два бразильці - Карлос Корреа, що, утім, ще не оправився після травми, і придбаний улітку захисник Бетао.