Українська правда

Сьомін: Образливо за незрозуміле вилучення Мілевського

Сергей Шемшученко — 18 лютого 2009, 22:30

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін вважає, що інтрига в їх парі з "Валенсією" продовжує зберігатися.

"Жереб звів нас з дуже серйозним суперником, що "Валенсія" сьогодні і продемонструвала. Особливо гарним був контроль м'яча в іспанських футболістів. Забивши нам швидкий м'яч, вони дуже уміло витягали наших хлопців у надії зіграти на контратаках. Звичайно, якби був забитий другий м'яч, для нас було б усе кінчено. У нашому ж випадку інтрига зберігається.

Образливо за незрозуміле вилучення Мілевського, оскільки в цей період часу ми явно перехопили ініціативу. У нас були всі шанси забити другий м'яч, але не вийшло. На мій погляд, команда грала досить непогано, але у визначених епізодах від нас відвернулася удача.

Що стосується дій судді в цій грі, то наставник біло-синіх так прокоментував його роботу.

"Я не знаю, яким воно (суддівство) було, але кілька дивних рішень не в нашу сторону все-таки було. І це, думаю, помітили, як уболівальники на трибунах, так і ті, хто знаходився на поле", - передає слова Сьоміна офіційний сайт "Динамо".

Також Сьомін думає, що Мілевський мав контролювати свої емоції, але це йому було важко зробити.

"Є ще один момент: як він себе повинний був контролювати, коли його б'ють по двох ногах, а суддя попереджає чомусь його? Подивіться повтор по телевізору - і ви погодитеся зі мною."