Українська правда

Сьомін: Горджуся, що треную команду Лобановського

Сергей Шемшученко — 13 грудня 2008, 10:17

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін не хоче оцінювати шанси на успіх своєї команди у Кубку УЄФА до жеребкування 1/16 фіналу.

"Ми ставимо завдання перед кожною грою - виграти! Почекаємо жеребкування 1/16 фіналу, тоді і поговоримо. Можна які завгодно плани будувати, але життя вносить свої корективи", - наводить слова Сьоміна Спорт день за днем.

На його думку, у шести матчах групового турніру "Динамо" жодного разу не зіграло оптимальним складом.

"Причому випадали провідні футболісти в кожній лінії: Мілевський, Юссуф, Нінковіч, Михалик. Всю Лігу пропустили Олег Гусєв і Карлос Корреа", - наголошує російський фахівець.

"Задоволення від виконаної роботи присутнє, але я тренер-максималіст і, звичайно, налаштовував команду на найвищий результат. Проте давайте не забуватимемо, що нам дісталася дуже складна і рівна група", - додає тренер.

"Хоча якщо бути до кінця об'єктивним - не вистачило елементарного турнірного досвіду. Багато хлопців вперше понюхали пороху Ліги чемпіонів. Та і клас "Порту" і "Арсеналу" на сьогодні вище, ніж київського "Динамо", - каже Сьомін.

"Я горджуся, що приїжджаю на базу в Конча-Заспі, де провів свої кращі роки Валерій Васильович. Горджуся, що треную його команду. Лобановський - ім'я в пострадянському футболі! Багато ідей Валерія Васильовича ми використовуємо у своїй роботі", - підсумовує головний тренер "Динамо".