Українська правда

Сьомін: "Алкоголіки" Мілевський та Алієв забили п'ять голів "Спартаку"

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2008, 19:13

"Коли працюєш у київському "Динамо", завжди ставиться лише одна завдання - перемога у чемпіонаті України. Кожен керівник цієї команди, кожен уболівальник, а їх в Україні мільйони, нормальним результатом вважає лише перше місце. Інший результат не пробачать будь-якому тренеру, і я не виняток. Але в моєму контракті завдання зайняти певне місце в чемпіонаті не прописане.

Втім, мене радує, що вже зараз наша гра гідна Ліги чемпіонів. Не зважаючи на те, що ми упустили перемогу в стартовій грі з "Арсеналом", хлопці діяли дуже непогано. Українські клуби взагалі добре виступають цього сезону в єврокубках.

Як мені вдається продуктивно працювати з "алкоголіками" Алієвим і Мілевським, яких так назвав Йожеф Сабо? Ці "алкоголіки", до речі, на пару забили п'ять м'ячів московському "Спартаку" у Лізі чемпіонів: чотири голи на рахунку Артема Мілевського і один гол Олександра Алієва. Мені важко зараз судити, чому Сабо дозволив собі такі вислови в пресі і наскільки точно його цитували. Я цими гравцями задоволений. Вони добре тренуються і недавно навіть потрапили до складу національної збірної", - сказав Сьомін в інтерв'ю газеті "Труд".