Українська правда

Шустер може бути звільнений з "Реала" вже в найближчі вихідні

Сергей Шемшученко — 12 листопада 2008, 10:43

Якщо мадридський "Реал" не зуміє обіграти в наступному турі Прімеро "Вальядолід", головний тренер "бланкос" буде відправлений у відставку.

"Виліт "Мадрида" з Кубка Короля став важким ударом для клуба. Добре б, програли мадридці кому-небудь з вищого дивізіону, таке в останні роки стало звичним явищем. Так ні, "Реал" звільнив дорогу скромному "Реалу Уніон", що про Прімеро може тільки мріяти. Зараз можна говорити, що арбітр Медіна Канталехо зробив зі своєї сторони все, щоб прибрати Королівський клуб з Кубка, але це, чесно кажучи, виглядає жалюгідним виправданням. "Мадрид" у кризі, і кризі глибокій, пище goal.com.

Відразу ж після домашнього матчу з "Реал Уніон" на "Сантьяго Бернабеу" були проведені збори, на яких керівництво "Реала" було присутнє в повному складі. Його підсумком стало рішення, відповідно до якого Бернд Шустер залишить посаду головного тренера, а його місце займе технічний директор клуба Мігель Анхель Португал.

Про цю людину варто сказати особливо. Португал користується повною довірою Рамона Кальдерона, але користі від цього клубові практично немає. Спортивний директор "Реала" Предраг Міятович, завдяки Португалу, просто не в змозі виконувати свої обов'язки в повному обсязі. Португал втручається буквально в усі справи, і нічого гарного з цього поки не вийшло. Тепер "сірий кардинал" Кальдерона мітить на посаду головного тренера клуба.

www.sportbox.ru