Українська правда

Шостого грудня відбудеться фінал Кубку України серед жінок

Сергей Шемшученко — 4 грудня 2008, 19:52

У суботу, 6 грудня, на полі столичного НТК імені Віктора Баннікова відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України серед жіночих команд.

За почесний трофей посперечаються два найкращі вітчизняні клуби - харківський "Житлобуд-1" і чернігівська "Легенда". Початок гри - о 13.00, повідомляє ffu.org.ua.

Варто нагадати, що саме ці два колективи зустрічалися у минулорічному фіналі, який за своїм сценарієм нагадував трилер. Програючи із рахунком 0:2, "Легенда" вийшла вперед, проте згодом знову була змушена відіграватися. Цифри 4:4 на табло горіли до останньої хвилини, коли влучний "постріл" Галини Михайленко приніс "Житлобуду" важку перемогу.

Підопічні Сергія Сапронова намагатимуться взяти реванш. Водночас команда Олега Рубана матиме чудовий шанс зробити золотий дубль, адже саме харків'янки впевнено тріумфували в першості країни, що завершилася у минулий вік-енд. Верхню сходинку турнірної таблиці "Житлобуд" забронював за собою за три тури до фінішу чемпіонату, випередивши у підсумку "Легенду", яка виборола "срібло2, на 8 очок.

Втім, попереднє очне побачення лідерів (19 листопада) все ж таки завершилося виграшем чернігівчанок - 1:0.