Українська правда

Шевченко отримав шанс на місце в основному складі "Челсі"?

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 14:53

Головний тренер лондонського "Челсі" Луїс Феліпе Сколарі повідомив про те, що нападник Дідьє Дрогба пропустить початок сезону. 30-річний форвард усе літо відновлювався після травми коліна і не буде готовий до першого матчу прем'єр-ліги проти "Портсмута" 17 серпня, повідомляє ВВС.

- Дідьє не зіграє в нашому першому матчі і, можливо, пропустить і другий - проти "Вігана", - сказав Сколарі. - Якщо не буде проблем, він буде готовий вийти на поле в грі проти "Тоттенхема" 31 серпня.

Сколарі підкреслив, що характер ушкодження Дрогба не дозволяє точно пророчити, коли форвард цілком набере свою колишню форму.

- Неможливо нічого сказати, коли у вас травмоване коліно, - сказав португалець. - Щодня я отримую відповідь від нашого лікаря. Дрогба вже йде на виправлення і працює з нашим тренером з фізподготовки. Сподіваюся, що він приступить до тренувань уже на наступному тижні, але я не випущу його на поле доти, поки він не набере оптимальну форму.

Під час відсутності Дрогба "Челсі" буде покладатися на Ніколя Анелька, що забив 4 м'ячі у ворота "Мілана" у рамках "Кубка РЖД". Ще один форвард, Саломон Калу, поїхав на Олімпіаду, а з приводу Андрія Шевченка Сколари відзначив, що український нападник поки не може розраховувати на місце в основі.