Українська правда

Шевченко хоче повернутися в стартовий склад "Челсі"

Сергей Шемшученко — 7 липня 2008, 11:36

Новий тренер "аристократів" Луїс Феліпе Сколарі має намір дати Шевченку новий шанс зачепитися за основу. Втім, і сам українець сподівається справити хороше враження на новий тренерський штаб.

Нещодавно Шева повернувся із США і дещо раніше розпочав тренування за індивідуальною програмою, щоб набрати хорошу фізичну форму. Андрій хоче якнайкраще підготуватися до нового сезону, аніскільки не турбуючись про можливі клубні придбання.

Андрій Шевченко. Фото virginmedia.com

Очікується, що Шевченко проводитиме передсезонні матчі, включаючи Кубок "РЖД" у Москві", в стартовому складі.

Уже цього літа "Мілан" і "Барселона" хотіли придбати Шевченка, але дістали відмову. Потім гравцем зацікавилася італійська "Сампдорія". "Я думаю, що Шевченко обов'язково повернеться до Італії. Треба лише трішки почекати. Роман Абрамович напевно відпустить українця в оренду. Ситуація може повторитися, як і у випадку з Кассано. Коли той не заграв у "Реалі", "Сампдорія" надала йому шанс і він воскрес у Генуї", - вважає трансферний експерт Клаудіо Паскуалін.

Тим часом віце-президент "Мілана" Адріано Галліані вже прокоментував інформацію про можливий перехід Шевченка в "Сампдорію": "Якщо Шевченко і повернеться до Італії, то тільки в наш клуб, так що за "Сампдорію" він грати не буде".

В новому сезоні компанію Шевченку не складе нападаючий пітерського "Зеніту" Андрій Аршавін. Власник "синіх" Роман Абрамович дуже хотів бачити росіянина у складі команди, але керівництво клубу відлякала дуже висока трансферна ціна.

"Ми не утримуватимемо гравця, якщо хтось запропонує за нього хороші гроші. Десь 20-25 млн. фунтів. Андрій поки не гратиме. В усякому разі поки ситуація з його трансфером не вирішиться. Він сам погодився з таким рішенням", - сказав головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат.

За матеріалами http://www.profootball.com.ua/