Українська правда

Шацьких збирається прийняти українське громадянство

Сергей Шемшученко — 10 липня 2008, 21:48

Кращий бомбардир у нинішньому складі "Динамо" Максим Шацких в літнє міжсезоння міг залишити Київ. У своєму складі його хотіли бачити самаські "Крилья Совєтов", але клуби не зійшлися у ціні, а президент "Динамо" Ігор Суркіс висловив своє задоволення, що гравець залишиться у клубі.

"Це найголовніше. Якщо задоволено керівництво, значить, і мені буде непогано. - розповів Шацьких в інтерв'ю газеті "Новая". - Набагато гірше, коли тебе не раді бачити у клубі. А я прив'язаний не лише до "Динамо", але і до Києва в принципі. Після того, як завершу свої виступи за збірну Узбекистану, оформлю українське громадянство. А ще ми з дружиною Олесею плануємо народити третю дитину. Діти - це прекрасно..."

Максим вважає, що матч за Суперкубок з донецьким "Шахтарем" буде дуже важливим.

"Проміжним, міжсезонним або ще якимсь він точно не стане. По-перше, наш суперник - "Шахтар". І скільки б ми це не повторювали, матчі з цією командою завжди дуже принципові. По-друге, Суперкубок - це трофей, який здобувається виключно в одній зустрічі. А для "Динамо" важливий кожен черговий титул. Ми гратимемо по максимуму, так і налаштовуємось. Поєдинок видасться дуже цікавим", - запевняє нападаючий "Динамо".

Террикон