Українська правда

"Шахтар" у Маспаломасі покаже "Євроспорт"

Сергей Шемшученко — 8 січня 2009, 12:12

Цього року у 26-му турнірі на Канарських островах зіграють "Шахтар", "Боруссія" Менхенгладбах, "Грассхопперс" і торішній переможець - "Лас-Пальмас".

Всі чотири матчі турніру телеканал "Євроспорт" покаже наживо.

У вівторок, 13 січня, о 20:00 за київським часом у матчі відкриття зіграють цюріхський "Грассхопперс" та іспанський "Лас-Пальмас". У четвер, 15 січня, о 20:00 швейцарці зіграють з "Боруссією" з Менхенгладбаха. У суботу, 17 січня, о 18:30 у боротьбу вступить донецький "Шахтар". Перший суперник донеччан - представник німецької бундесліги - "Боруссія" М. Четвертий і завершальний матч зведе переможців останніх двох турнірів - "Шахтар" і "Лас-Пальмас", і відбудеться у вівторок, 20 січня, о 20:00.

За регламентом турніру за перемогу команда отримає три очки. Якщо 90 хвилин не виявлять переможця, то буде призначена серія пенальті переможець заробить два очки, а команда, яка поступиться - одне. Після закінчення турніру, в разі рівності очок у двох і більше команд, переможець буде визначений за різницею м'ячів.

Ціна квитка на всі ігри турніру складає символічні п'ять євро. Муніципалітет Маспаломаса розглядає турнір, перш за все, для популяризації туризму. В цей час на Канарських островах відпочиває багато гостей з Німеччини і Швейцарії, так що підтримка командам забезпечена.

Террикон