Українська правда

"Шахтар" почне підготовку до сезону 21 червня

Сергей Шемшученко — 19 червня 2009, 09:43

Донецький "Шахтар" почне підготовку до нового сезону 21 червня. Як повідомив наставник "гірників" Мірча Луческу, команда збирається в Донецьку вже у неділю, де проведе тренування та почне готуватися до від'їзду.

"У понеділок ми вилітаємо на перший тренувальний збір до Австрії, проведемо декілька спарингів", - сказав головний тренер.

"Ми дали відпочити гравцям національних збірних залежно від того, скільки матчів вони провели. Кожен футболіст повинен мати мінімум 18 днів відпочинку. Таким чином, 26 червня до нас приєднаються Даріо Срна та Разван Рац. А 28 червня гравці національної збірної України зберуться в Донецьку та почнуть підготовку на СТБ "Кірша".

Окрім того, Мірча Луческу повідомив, що разом з гравцями першої команди до Австрії відправляються декілька футболістів молодіжного складу.

30 червня "гірники" повернуться до України та 2 дні проведуть у Донецьку - пройдуть медичний огляд. Після чого відправляться на другу частину тренувального збору до Швейцарії, повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".