Українська правда

"Шахтар" перемагає хорватів

Сергей Шемшученко — 13 серпня 2008, 20:50

Ну по-перше хочу поздоровити всіх українців з феєричною перемогою "динамівців" над "Спартаком"!

Донеччани (або хто вболіває за "Шахтар"), ви пробачте, але об'єктивно матч між киянами та москвичами стояв на сходинку вище у рейтингу поєдинків.

А тепер поздоровляю всіх вболівальників "гірників" з перемогою їх улюбленців!

Як писав мій колега, що "Динамо" втоптало "Спартак" в штучний газон "Лужників", так і я пишу, що "Шахтар" також втоптав свого суперника в нештучний газон РСК "Олімпійського".

Почалося все для донеччан, як то кажуть: не придумаєш краще. Швидкий гол на третій хвилині Срна зі штрафного і 1:0 на користь українців.

І пішло-поїхало! Фернандіньо б'є злалеку, Брандао відвойовує "шкіряного" на поступах штрафної "Динамо", знову Фернандіньо здалеку пробиває.

А потім був гол. Жадсон з-за меж штрафної пробив і попав. 2:0!

Вілліан через кілька хвилин пробиває у стійку, Іщенко потрапляє у захисника, Вілліан виходив один на один, але не дотягнувся до м'яча.

У другому таймі нічого не змінилося. Повна ініціатива "шахтарів" і перераховувати всі їх шанси немає сенсу. Скільки було виходів один на один, але добре грав голкіпер гостей.

Отож, 2:0 і чекаємо на матч-відповідь у Загребі. Хоча чи є у цьому матчі сенс? Але все ж почекаємо.)

"Шахтар" (Україна) - "Динамо" (Хорватія) 2:0 (2:0)

Голи: 1:0 - Срна (3), 2:0 - Жадсон (30)

Попередження: Хрговіч (2), Жадсон (26), Мікіч (47), Етто (60), Гладкий (61)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Чигринсmкий, Рац (Іщенко, 8), Хюбшман, Фернандіньо, Жадсон, Вілліан (Дуляй, 56), Брандао, Гладкий (Морено, 71)

"Динамо": Келава, Мікіч, Дрпіч, Хрговіч, Бішчан (Ловрен, 29), Врдоляк, Бадель, Етто (Гела, 66), Саммір (Моралес, 70), Тадіч, Манд