Українська правда

Сергій Кравченко: Результату велику увагу не приділяю

Сергей Шемшученко — 19 січня 2009, 21:11

Новобранець київського "Динамо" Сергій Кравченко не приділяє велику увагу результату гри своєї команди із німецьким "Унтерхахінгом".

"Від гри залишилися хороші враження, вона для нас - найкраще тренування. Це був мій дебют у "Динамо", нехай і в неофіційному матчі", - наводить слова хавбека сайт київського клубу.

"Результату велику увагу я б не приділяв. Головне, як сказав тренер перед грою, це робота і рух. Намагався повністю викластися за відведені 45 хвилин", - сказав футболіст.

"Встановити ідеальне взаєморозуміння із партнерами за кілька тижнів тренувань складно, але з такими класними футболістами, як у "Динамо", грати приємно. Отримав задоволення, знаходячись на полі із справжніми майстрами. З тим же Єрьоменком, Мілевським, Корреа, Гіоане немає жодних проблем, поступово дізнаюся ігровий стиль інших хлопців", - додав він.

За словами Кравченка, проти німців грав на звичній позиції - у півзахисті, розпочав на лівому фланзі, продовжив справа, потім змістився у центр.

"Тренер просив нас зміщуватися, заплутувати суперників. Моя позиція - атакувальний півзахисник. А на якому фланзі грати, не так важливо", - підсумував колишній лідер "Ворскли".