Українська правда

Серед пріоритетів "Валенсії" відсутній Кубок УЄФА?

Сергей Шемшученко — 30 січня 2009, 10:45

На прес-конференції після програного "Севільї" чвертьфіналу Кубка Короля Іспанії тренер "Валенсії" Унаі Емері сказав: "Треба скоріше забути про цю невдачу і починати думати про чемпіонат країни, він - надзвичайно важливий". Інших пріоритетів (наприклад, Кубка УЄФА) Емері не назвав, повідомляє Goal.com.

"Ми дуже розстроєні, тому що приклали багато зусиль для виходу в наступне коло Кубка Короля. У нас і думки не було утримувати сприятливий для нас рахунок 1:1. Наша ідея полягала в постійному контролі над м'ячем. На жаль, "Севілья" зашкодила нам зробити це, а ми не змогли запобігти голу у свої ворота", - визнав Емері.

Утім, повної незадоволеності тренер не відчуває: "команда боролася, показувала, що могла, але в цей конкретний вечір "Севілья" виявилася більш гнучкою тактично і точніше в ігрових деталях.

До матчу з київським "Динамо" у Кубку УЄФА в "Валенсії" - ще три тижні. Цілком достатньо, щоб навести порядок у своїх справах з чемпіонату Іспанії і з новим силами і бажаннями повернутися на євроарену. У неділю "Валенсія" приймає "Альмерію". Потім - виїзд в Осасуну і ще один домашній матч із "Малагою". На них варто зосередитися, можна забезпечити собі три перемоги і гарний настрій перед поїздкою до Києва."

terrikon.dn.ua