Українська правда

Селезньов розпочне збір з першою командою "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 23 травня 2008, 08:38

Один з кращих бомбардирів чемпіонату України, що завершився, нападник київського "Арсеналу" Євгеній Селезньов повертається з оренди в донецький "Шахтаря". За словами, головного тренера "Арсеналу" Олександра Заварова, форвард поїде на збори із першою командою "Шахтаря".

"Євгеній поїде на збори з першою командою "Шахтаря", але остаточний вердикт буде винесений уже після зборів - переговори з донецьким клубом продовжуються. Сподіваюся, що Селезньов залишиться з нами і його орендою буде продовжена, але не усе залежить від нас", - Заваров.

Сам Селезньов прокоментував своє найближче майбутнє так: "Чесно кажучи, про те що їду на збори з "Шахтарем" чув, але конкретно нічого не знаю - зараз усі думки про збірну. Для мене дуже важливо добре зарекомендувати себе тут, показати все, на що я здатний. Інші питання буду вирішувати після матчу зі шведами."

На питання, де форвард хоче грати, він відповів: "Я взагалі хочу грати у футбол, а де я опинюся в наступному сезоні, покаже час. Далеко не усе залежить від мене і моїх бажань."

ФК "Арсенал"